/ Om KUNSTi HÆNDER

KUNSTi HÆNDER er en udkørende kunstskole ejet af Lina Filtenborg, som  er uddannet billedkunstlærer fra Blaagaard seminarium.
Lina har i mange år arbejdet i grundskolen og har således adskillige års erfaring med undervisning i og om billedkunst for børn i alderen 6-17 år.

KUNSTi HÆNDER et kunstskole, der rykker ud og afvikler fede workshops for alle kreative sjæle.
Jeg tager både ud i institutioner, på skoler, festivaler, børnefødselsdage, events firmaarrangementer, asylcentre, private arrangementer, personalegruppe-arrangementer m.fl.

Har I særlige ønsker eller en fed ide, jeg endnu ikke har tænkt på, skræddersyr jer gerne et forløb eller workshop til jer.

Lina

“Det er fantastisk at lave kunst med børn fordi deres ideer og fantasi er en uendeligt sprudlende kanal, som gør os voksne fulde af forundring og nysgerrighed.
Det uspolerede barn har et helt særligt udtryk som er rent og individuelt.
Når vi arbejder med børn og kunst fungerer vi som katalysatorer for børnenes egne indskydelser og meninger.
Vi arbejder udfra ideen om at verden åbner sig for barnet i takt med at barnet er parat og nysgerrigt nok til at undersøge og forstå den.
Her er kunstens verden et fantastisk rum at være i med børnene, da den fordrer sanserne og ikke nødvendigvis forsøger at intellektualisere.
Det hænder meget ofte at vi bliver enormt inspirerede af børnenes ideer til vores eget kunstneriske virke.
Det er nemlig børnene der har fat i den lange ende og de er menneskelige, sansende, oplevende væsner som har brug for at udtrykke sig kreativt”

(citat: KUNSTi HÆNDER)

Find os

KUNSTi HÆNDER
Piletoften 5
2630 Taastrup
Danmark

CVR. 38562827

Følg os

Kunstskole

    

Kontakt:

Telefon:
+45 26224565

Mail:
mail@kunstihaender.dk

© KUNSTi HÆNDER 2020